Pensionstalling

Uw paard wordt door ons gevoerd, uitgemest en dagelijks opgestrooid. De paarden beschikken over een eigen slowfeeder waardoor de paarden 24 uur per dag over ruwvoer beschikken. Verder kunt u kiezen uit basis- of sportbrok van Subli en de producten van Florian Horsefood. Het is ook mogelijk om uw eigen merk voer te (laten) voeren. Het gebruik van de stapmolen zit bij de stalling inbegrepen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze buitenzetservice waarbij uw paard in de stapmolen, wei of paddock wordt gezet.

Stalling

Onze stallen zijn 3,5 x 3,5 meter en hebben allemaal een eigen zadelkast en voerruif waar 20 kg ruwvoer in kan. Bij iedere stal hoort een eigen dekenrek in onze verwarmde dekenkamer. Naast de stalling zijn er allerlei extra services af te nemen, zoals buitenzetservice of het trainen van uw paard. 


weidegang

Van mei t/m oktober kunnen de paarden genieten van heerlijk vers gras in de wei. U kunt kiezen uit een individueel, duo- of groepsland (merries of ruinen). 


OPFOK

Naast onze pensionstalling hebben wij ook een kleinschalige opfok-afdeling. Als u een plekje zoekt voor uw merrie- of hengstveulen, kunt u contact met ons opnemen via info@stalwillig.nl

 


Geboortebegeleiding

Ieder jaar fokken wij zelf een aantal veulens en daarnaast hebben wij voor (vaste) klanten nog enkele stallen beschikbaar in onze kraamstal. 

Uw paard wordt goed in de gaten gehouden d.m.v. een birth-alarm en camera's in de stallen. 

Als het veulen zover is, gaat deze lekker het land op met moeder. Na een tijdje mogen ze samen met andere merries met veulens de wei in.