Welkom op onze Pensionstal

Pensionstal en Fokkerij

Stal Willig is een 5-sterren FNRS pension- en trainingsstal gelegen in het mooie buitengebied van Abcoude, onder de rook van Amsterdam.

Wij hebben plek voor 60 pensionpaarden en daarnaast hebben wij een aantal eigen paarden voor de sport en fokkerij. In 2010 is een accommodatie gebouwd voorzien van alle moderne faciliteiten voor ruiter/amazone en paard. Naast de pensionstal worden er iedere jaar meerdere veulens gefokt, jonge paarden opgeleid, sportpaarden getraind en wedstrijden georganiseerd. Er is ruim 11 hectare grasland bij de stal zodat de paarden in het voorjaar en de zomer lekker buiten in de wei kunnen lopen. 

 

Martien Willig is van jongs af aan al met paarden bezig. De liefde voor de paarden heeft hij met de paplepel ingegoten gekregen van zijn vader Tom. Sinds 1999 werkt hij professioneel met paarden en heeft hij vele jonge paarden beleerd en opgeleid voor de sport. 

 

U kunt bij Stal Willig terecht voor een stal voor uw paard, goed opgeleide sportpaarden en talentvolle jonge paarden of veulens. 

 Agenda

 * Zondag 26 juni 2022:

KNHS dressuurwedstrijd voor paarden en pony's

B t/m ZZ licht. Inschrijven via MIJN KNHS

 

* Zondag 18 september 2022:

KNHS dressuurwedstrijd voor paarden en pony's

B t/m ZZ licht. Inschrijven via MIJN KNHS

Nieuwtjes

* KWPN tv op bezoek:

Pas is Charlotte Dekker van KWPN tv bij ons bezoek geweest om te praten over het Keurmerk Paard en Welzijn. 

Zie hier het resultaat: https://f.io/bPX_J24z

* Veulens geboren:

Deze maand zijn er twee merrieveulens geboren van onze sportmerrie Just Biantoes (Desperado x Santano) via embryo-transplantatie. Twee knappe vossen van de hengsten Zyech en MBH Santiano
Wij zijn aangesloten bij: