Paardehouderij Stal Willig

PAARDENHOUDERIJ STAL WILLIG

Stal Willig is een pension- en trainingsstal gelegen in het mooie buitengebied van Abcoude, vlakbij Amsterdam.

Stal Willig is een pensionstal met ruim 50 boxen en beschikt over alle moderne faciliteiten voor ruiter/amazone en paard. Naast de pensionstal worden er ook veulens gefokt, jonge paarden opgeleid, sportpaarden getraind en wedstrijden georganiseerd.
Martien Willig is van jongs af aan al bezig met paarden. De liefde voor de paarden heeft hij met de paplepel ingegoten gekregen. Sinds 1999 werkt Martien professioneel met paarden en heeft hij vele jonge paarden beleerd en opgeleid voor de sport.

In Abcoude is een nieuwe accommodatie gebouwd, voorzien van alle faciliteiten op het gebied van pensionstalling en fokkerij.

U kunt bij Stal Willig terecht voor fijne sportpaarden en talentvolle jonge paarden, voor het stallen van uw paard of de opfok van uw veulen of jaarling.


De volgende evenementen staan op onze agenda

 

Zondag 31 maart 2019:

KNHS dressuurwedstrijd B t/m ZZL (paarden en pony's)
Opgeven via MIJN KNHS
 

Zondag 26 mei 2019:
Subtop wedstrijd ZZZ t/m Grand Prix

Onze laatste nieuwtjes

 

 

Stal beschikbaar:

Bent u op zoek naar een fijne pensionstal met goede faciliteiten, veel weidegang en professionele service? Neem dan contact met ons op voor een rondleiding of kom zelf een keer kijken tijdens openingstijden. Meer info kan opgevraagd worden via: info@stalwillig.nl

 

 

23 maart 2019:

Ons eerste veulen is geboren; een hele knappe hengst van Daily Diamond x Jazz. Nu nog even wachten op mooi weer en dan kunnen ze lekker de wei in...

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


 


Locatie paardenhouderij Stal Willig

LOCATIE 

Stal Willig is gelegen net buiten Abcoude, aan het riviertje het Gein. Deze moderne pensionstal is goed te bereiken vanuit o.a. Weesp, Diemen, Amsterdam en Utrecht.